top of page

Zakelijk gezien

Kunnen uw werknemers  wel wat lessen Nederlands als tweede taal of Engels gebruiken, dan kunt u ook bij mij terecht. Ik maak graag een op maat gemaakte offerte voor u en uw bedrijf voor taallessen.

Aanbod

Een taal leer je niet zomaar en daarom werk ik vooral met pakketten, of dat nou gaat om bijles, een nieuwe taal leren, of je kennis van een taal verbeteren.

De lessen worden in overleg bij TAALWIJS Breda, aan huis of online gedaan.​ Hieronder zie je de verschillende pakketten die ik aanbied.

2021-03-06-085023456.jpg

B

Bijles Engels & Frans

We gaan kijken waar je op vastloopt met huiswerk en toetsen, en ik beantwoord al je vragen. Zo kunnen we focussen op wat extra aandacht nodig heeft.

Z

Cursus

Engels en Nederlands als tweede taal

Je kunt bij mij een cursus Engels volgen of Nederlands als 2e taal.

Na de 0-meting maak ik een plan op en bespreken we de verschillende pakketten. Ik doe een voorstel qua aanpak, maar in overleg met jou maken we de lessen en wordt het maatwerk.

C

Examentraining

We gaan de teksten van een examen uitpluizen om te kijken waar je je antwoord in zo'n tekst kunt vinden en waarom andere antwoorden fout zijn.

E

Huiswerkbegeleiding

Samen kijken we naar hoe je het zelf hebt aangepakt en waar het misloopt. Dan maken we een plan van aanpak om je weer, zonder stress, aan je planning en huiswerk te krijgen. Het geeft zoveel rust als je een planning hebt en je eraan houdt. Houd je tijd over om te ontspannen. Ook heel belangrijk!

H

Taalwijs Breda-57.jpg
2021-03-06-085059532.jpg

TAAL

wat ben je mooi

bottom of page