top of page

Ervaringen

Ik wil benadrukken dat onze leerling en de ouders de begeleiding van Yolande als erg prettig hebben ervaren

en het fijn vonden dat Yolande zo goed meedacht met wat goed was voor hem voor het vak Frans en zijn welbevinden! Ook ikzelf vond het meedenken van Yolande erg prettig (plus de extra inzet en flexibiliteit!) en ik heb de communicatie als prettig ervaren.
- Ondersteuningscoördinator voortgezet onderwijs, Breda

Met een gerust hart laat ik teksten (her)schrijven en corrigeren door Yolande. Ik raad haar bij iedereen aan die, net als ik, worstelt met zinnetjes. Ze denkt heel goed mee en zit vol inspiratie en prachtige ideeën. Geregeld herschrijft ze mijn stukjes die ik dan op Facebook plaats, maar ook brieven voor mijn cliënten.

Als holistisch massagetherapeut is taal erg belangrijk en hoe je daarmee overkomt want mensen moeten je vertrouwen. Het is je visitekaartje. Yolande neemt echt de tijd voor je om zo beter het stuk voor jou te kunnen schrijven, omdat ze zich goed kan inleven en voelt wat jij nu precies wil verwoorden. Ze is een vrouw waar je je meteen bij op je gemak voelt.

Ik ben dankbaar haar te hebben ontmoet . Overigens heeft ze ook dit stukje voor me doorgenomen en bewerkt. - Anita Bon

www.zenssage.nl 

Ik werd meteen goed ontvangen bij Yolande.

Ze was heel aardig en lief.  Ze heeft het goed aan mij kunnen uitleggen. Als ik iets niet snapte, kon ik het meteen vragen. Ze gaf daar dan heel duidelijk antwoord op. -  Jarno, 14 jaar

Yolande, ik wil je enorm bedanken voor je tijd en investering in de kinderen.

Door jou hebben ze erg goede cijfers behaald op school en zijn ze een stuk wijzer in Engels! - Een tevreden moeder van drie basisschoolkinderen (naam anoniem)

De persoonlijke aanpak van Yolande werkt onwijs goed, en zorgt er voor dat je binnen no-time comfortabel gesprekken kan voeren in een vreemde taal. 

 Afgelopen periode heb ik gebruik gemaakt van de lesmethoden van Yolande bij TAALWIJS Breda. Op een leerzame en prettige manier is mijn mondelinge taalvaardigheid van Engels afgelopen half jaar er enorm op vooruitgegaan. De persoonlijke aanpak van Yolande werkt onwijs goed, en zorgt er voor dat je binnen no-time comfortabel gesprekken kan voeren in een vreemde taal. Ik kan het zeker iedereen aanraden!  - Wouter Verschueren

De bijles van Yolande helpt mij vooral met de grammatica, lesvaardigheid en luistervaardigheid.

De werkwijze om woordjes te leren die Yolande mij gegeven heeft, helpt mij ook goed. Fenna, 3 vwo.

Ik leer erg veel van mijn bijles bij Yolande.

Er wordt goed naar je geluisterd en ze geeft goede uitleg. Dit jaar ben ik ruim 1 punt omhoog gegaan met Engels hierdoor! Izzie, 2 havo.

2021-03-06-085038961.jpg
2021-03-06-085037568.jpg

TAAL

wat ben je mooi

bottom of page